fbpx
האתר בשיפוצים, נתראה בקרוב
סה"כ לתשלום: {{Total-P}} (לפני מע"מ)

העגלה שלך ריקה כרגע.

מתכון לריזוטו פטריות

4 בצלי שאלוט קצוצים דק
כוס גדולה של אורז ריזוטו
רבע כוס יין לבן
1 ליטר מים
120 גר' פרמזן מגורר
100 גר' חמאה

אופן הכנה:
בסיר עמוק לטגן את הבצל עם מעט שמן זית ומעט חמאה חמש עד שבע דקות
להוסיף את האורז ולטגן עוד כ-3 דקות תוך ערבוב מתמיד
בשלב זה נוסיף את היין ונמשיך לערבב עוד חמש דקות
להנמיך את הלהבה ולהוסיף מים (כל פעם כוס אחת ) להמשיך לערבב עד שהמים נספגים באורז. נמשיך בפעולה שוב ושוב עד שהאורז מתרכך.
להוריד מהאש ולהוסיף חמאה
לערבב עד שהחמאה נטמעת באורז ולבסוף להוסיף מלח ואת הפרמזן
לפזר מעל ההגשה את הפטריות שהקפצנו ולהגיש.

בתאבון

שף יוסי שטרית

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות