קטגוריות ראשיות
העגלה שלך ריקה כרגע.
החומרים:
10 גזרים בגודל בינוני קלופים.
לרוטב:
3 שיני שום כתושות.
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה דק
½ כף פפריקה מתוקה
¼ כף כמון
1 כפית מלח
2 כפות שמן זית
מיץ מ-2 לימונים
1 כף אריסה חריפה
אופן ההכנה:
מניחים את הגזרים בסיר, מכסים במים ומבשלים כ-40 דקות, עד שהם מתרככים. מקררים וחותכים לעיגולים.
כותשים את השום וקוצצים דק את הפטרוזיליה.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. יוצקים את הרוטב מעל הגזר ומערבבים בעדינות.
בתאבון
שף יוסי שטרית