fbpx
סה"כ לתשלום: {{Total-P}} (לפני מע"מ)

העגלה שלך ריקה כרגע.

מתכון לסלט אבוקדו, פומלה וסלרי

12 יחידות אבוקדו קידס חצוי
חופן בקבוקי פומלה מקולפים
2 חופנים של סלרי פרוס גס כולל העלים
200 גרם שקדים קלויים ושבורים גס
כפית פלפל חריף קצוץ
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס

לרוטב:
רבע כוס שמן זית
רבע כוס חומץ פטל או חומץ תפוחים
4 כפות דבש

אופן הכנה :
לערבב את מרכיבי הסלט יחד
לצקת את הרוטב ולערבב טוב
להגיש

בתאבון

שף יוסי שטרית

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות