fbpx
האתר בשיפוצים, נתראה בקרוב
סה"כ לתשלום: {{Total-P}} (לפני מע"מ)

העגלה שלך ריקה כרגע.

מתכון ללביבות תפו"א ואורגנו טרי

לביבות תפו"א ואורגנו טרי

2 בצלים בינוניים קצוצים קטן

5 תפו"א מגוררים בפומפייה

חופן עלי אורגנו טריים

2 ביצים

1 כפית מלח, מעט פלפל שחור טחון

3 כפות קמח (ניתן להמיר לקמח לל"ג)

*אפשר להוסיף גם 2 כרישות קצוצות

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים היטב, נותנים לתערובת לנח כ-10 דק'

במחבת מחממים שמן (גובה השמן צריך להגיע עד למחצית מגובה הלביבות).

יוצרים מהתערובת צורות של קציצות וסוחטים את הנוזלים.

מטגנים את הלביבות, 4-5 דקות מכל צד עד להזהבה.

אפשר להגיש מעל הלביבה ביצת עין או עם מעט שמנת חמוצה, יוגורט, בתוספת עירית או פטרוזיליה קצוצה

 

בתאבון

שף יוסי שטרית

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות