קטגוריות ראשיות
העגלה שלך ריקה כרגע.
לביבות כרוב
חצי כרוב קצוץ דק וקטן
2 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל קצוץ דק
שן שום קצוצה
1 ביצה
3 כפות קמח (ניתן להמיר לקמח לל"ג)
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
למלא סיר במים רותחים ולבשל תפוח אדמה אחד עד שהוא רך ולמעוך לפירה.
לטגן את הכרוב כ 5 דקות על אש גבוהה, ולהעביר לתפוח אדמה
לטגן כשתי דקות את הבצל ולהוסיף את השום לעוד דקה טיגון.
לגרד את התפוח אדמה שנותר ולערבב את כל המצרכים יחד
במחבת מחממים שמן (גובה השמן צריך להגיע עד למחצית מגובה הלביבות).
יוצרים מהתערובת צורות של קציצות וסוחטים את הנוזלים.
מטגנים את הלביבות, 4-5 דקות מכל צד עד להזהבה.
בתאבון
שף יוסי שטרית