קטגוריות ראשיות
העגלה שלך ריקה כרגע.
לביבות בטטה וחרדל
1 בצל קצוץ דק
1 תפו"א מגורר
2 בטטות מגוררות
4 כפות פירורי לחם (ניתן להמיר לקמח לל"ג)
2 ביצים
2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
מלח, פלפל
*אפשר להוסיף גם גזר מגורר ונקניק יבש קצוץ
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים היטב, נותנים לתערובת לנח כ-10 דק'
במחבת מחממים שמן (גובה השמן צריך להגיע עד למחצית מגובה הלביבות).
יוצרים מהתערובת צורות של קציצות וסוחטים את הנוזלים.
מטגנים את הלביבות, 4-5 דקות מכל צד עד להזהבה.
אפשר להגיש עם מעט שמנת חמוצה, יוגורט בתוספת עירית או פטרוזיליה קצוצה
בתאבון
שף יוסי שטרית