fbpx
סה"כ לתשלום: {{Total-P}} (לפני מע"מ)

העגלה שלך ריקה כרגע.

מתכון לטבולה משמשים ושקדים

החומרים:

צרור פטרוזיליה
צרור נענע
צרור בצל ירוק
2 עגבניות אדומות, חתוכות דק דק
כוס משמשים מיובשים קצוצים דק
כוס שבבי שקדים קלויים
חצי כוס בורגול דק שהושרה במים כ-10 דקות
¼ כוס שמן זית
כפית שטוחה מלח
מיץ מ-2 לימונים
2 כפות רכז רימונים

אופן ההכנה:
קוצצים את הפטרוזיליה, הנענע והבצל הירוק דק דק, מערבבים את כל המרכיבים יחד, ומגישים

 

בתאבון
שף יוסי שטרית

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות