fbpx
האתר בשיפוצים, נתראה בקרוב
סה"כ לתשלום: {{Total-P}} (לפני מע"מ)

העגלה שלך ריקה כרגע.

מתכון לדלעת צלויה באריסה חריפה וכוסברה

החומרים:

500 גרם דלעת מכל סוג שאוהבים, פרוסה לפרוסות דקות בעובי כ־ 1/4 ס"מ
5-4 כפות כפות שמן זית
6-5 כפות אריסה חריפה (עדיף תוצרת בית)
1 כף לימון כבוש קצוץ או מיץ סחוט מ-1 לימון
1 כפית מלח
1 כוס עלי כוסברה

אופן ההכנה:
מברישים פרוסות דלעת בשמן זית וצורבים על גריל פחמים לוהט או על מחבת פסים לוהטת דקה מכל צד. מעבירים לקערת ערבוב, מתבלים באריסה, לימון כבוש (או מיץ לימון) ומלח. מוסיפים עלי כוסברה, מערבבים ומגישים.

 

בתאבון

שף יוסי שטרית

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות