קטגוריות ראשיות
העגלה שלך ריקה כרגע.
החומרים לבצק :
1 ק"ג קמח
כף שמרים
כף סוכר
3 חלמונים
1/2 כוס שמן זית
2 ורבע כוסות מים (קטנות)
5 דק' לישה ולהוסיף 1/2 כף שטוחה מלח
החומרים ללמילוי:
1/4 כרוב קצוץ
3 בצלים
3 שיני שום קצוצות
2 כוסות עשבי תיבול (בצל ירוק, פטרוזילה, סלרי, תרד…)
לטגן בצל וכרוב עד השחמה, להוסיף שום ועשבים ולסנן
150 גר' גאודה עיזים
אופן ההכנה:
לערבב הכל יחד
לרדד את הבצק דק דק, לחתוך לרצועות עבות וארוכות, רצועה אחת מכווצים, מניחים כף מילוי כל 2/3 ס"מ, מכסים ברצועה שטוחה, חותכים למלבנים, מסדרים בתבנית משומנת בשמן זית
מפדרים בפרמזן
מתפיחים 1/2 שעה ואופים 20-30 דק' טמפ' 180 מעלות
בתאבון
שף יוסי שטרית