fbpx
סה"כ לתשלום: {{Total-P}} (לפני מע"מ)

העגלה שלך ריקה כרגע.

טיפ לשמירת טריות של פטרוזיליה וכוסברה

נוהגים לארוז את עשבי התיבול בשקית או בקופסת פלסטיק סגורה.

עקב עוצמת נשימה גבוהה של התבלינים, שמלווה בפליטת אידי מים, חלה הצטברות רבה של רטיבות בתוך האריזה שתגרום לריקבונם. הכנסת מגבת נייר לתוך האריזה תביא לספיגת הרטיבות העודפת ותמנע את התפתחות הריקבון

אז איך לשמור?
לעטוף בנייר סופג, בתוך שקית מאווררת או כלי פלסטיק, ולהניח במקרר.
תוקף: בקירור, עד שבוע.
בקירור עם נייר סופג -אפילו עד שבועיים

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות