fbpx
האתר בשיפוצים, נתראה בקרוב
סה"כ לתשלום: {{Total-P}} (לפני מע"מ)

העגלה שלך ריקה כרגע.

טארט לימון

החומרים לבצק פריך:
200 גר' קמח
50 גר' קורנפלור
100 גר' אבקת סוכר
50 גר' אבקת שקדים
2 חלמונים
1 כף מי פריחת הדרים או מי ורדים
200 גר' חמאה
אופן ההכנה:

מערבבים הכל יחד עד קבלת בצק, עוטפים בניילון ומקררים חצי שעה לפחות.
מרדדים לעובי חצי ס"מ, מגלגלים על המערוך ומרפדים תבנית פאי. אופים אפייה עיוורת 15 דק' 170 מעלות, חושפים את הבצק ואופים עוד 6 דק'

החומרים למילוי:
5 לימונים (מיץ + קליפה)
9 ביצים
1 חלמון
390 גר' סוכר
300 גר' שמנת מתוקה
אופן ההכנה:

לטרוף הכל יחד, לחמם על בן מרי, מבשלים על להבה נמוכה כ-10 דק' עד הסמכה, מסננים, מוזגים על הבצק ואופים 30 דק' טמפ' 120 מעלות

 

בתאבון
שף יוסי שטרית

דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות